Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Ouderbijeenkomst

07 januari 2017

Een mooie opkomst

Op vrijdagavond 6 januari is er een geslaagde informatie avond voor ouder(s)/verzorger(s) geweest. Er waren omgeveer 100 ouder(s)/verzorger(s) aanwezig, de teamleden, de voorzitter van het College van Bestuur van de Aloysius Stichting (Hans Kelderman) en de voorzitter van de Raad van Toezicht van de Aloysius Stichting (Gerard Spekken).

 

De presentatie

Jos Vinders (directeur) heeft een presentatie gegeven met ondersteunende beelden over de gebeurtenissen en alle acties die er vanaf het moment van de brand zijn ondernomen.

 

De reacties

Er was ruimte voor vragen en opmerkingen van ouder(s)/verzorger(s). Er was een prettige betrokkenheid en diverse ouder(s)/verzorger(s) hebben hulp aangeboden. Na afloop konden ouder(s)/verzorger(s) op drie grote vellen schriftelijke reacties kwijt m.b.t. de onderwerpen: Tevreden over, Niet vergeten! en Overig. Klik op de woorden voor een afbeelding van de reacties. Wij zijn heel blij met alle complimenten!

 

De foto's

Voor geïnteresseerden die niet aanwezig konden zijn volgt hier een link naar de presentatie. Het gaat voorlopig alleen om de beelden. We werken nog aan een samenvatting van de toespraak van Jos Vinders.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Contact

De Rungraaf Leuvenlaan

De Rungraaf Koenraadlaan

De Rungraaf, Scholing en advies

Combinatie Jeugdzorg (MKD's Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard)