Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Wat een lieve verrassing!!

04 februari 2017

Op woensdagochtend 1 februari stond juf Peppi (Leuvenlaan) bij de aankomende taxi's. Ineens kwamen er drie leerlingen aangerend met de mededeling dat juf Peppi meteen naar hun klas moest komen omdat er "iets" was.


Juf Peppi wist niet hoe snel ze naar de klas moest rennen. Toen ze daar aankwam bleek er niets aan de hand te zijn. De juf en meester stonden in de klas, alle kinderen waren er en er stonden nog drie ouders.

 

Eén van de ouders nam het woord en bedankte namens alle ouders het team van De Rungraaf. De ouders waren vol lof over het team en erg dankbaar dat hun kinderen na de brand zo snel weer naar school konden. En wat voor een school! "Ongelofelijk dat er in zo'n korte tijd weer een keurig ingericht schoolgebouw voor onze kinderen is. Wat hebben jullie enorm hard gewerkt. En zelfs geen vakantie gehad."

 

De drie ouders hadden alle ouders uit de klas benaderd en met elkaar is er een prachtig schilderij gemaakt. Kijk maar eens op de foto.

De ouders hadden gezien dat in de keuken op de Vlokhovenseweg een schilderij hing met een PSV-shirt. Dat is helaas verbrand. De ouders hebben een nieuw t-shirt met handtekeningen erop geregeld. Dit is toch GEWELDIG!!!

 

Beste ouders, wat een betrokkenheid en complimenten. Heel erg bedankt daarvoor!
 

 Nieuwsarchief