Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Eerste schooldag Leuvenlaan

11 januari 2017

Vandaag was de eerste schooldag voor de kinderen in het nieuwe gebouw aan de Leuvenlaan. Het was soms nog even wennen voor de kinderen. Waar moet ik naar binnen, waar is mijn klaslokaal ook alweer enz. Maar met hulp van de juffen en meesters was het allemaal snel duidelijk.

Het begeleid spelen was op een soortgelijke wijze georganiseerd als op de oude locatie. Er kon gevoetbald worden, er waren fietsjes en skelters enz.

In de komende weken wordt het plan voor begeleid spelen verder uitgewerkt.

 

Open middag

De open middag op dinsdag was een groot succes en is druk bezocht door kinderen en ouder(s)/verzorger(s).

Ze werden feestelijk binnengehaald door alle teamleden. Er was een rode loper en een mooie ballonnenboog.

Daarna liepen de kinderen een speurtocht door het gebouw. Na afloop kreeg iedereen een T-shirt met opdruk: "De Rungraaf Leuvenlaan".

Er was een hapje en een drankje, een poffertjeskraam, ballonnenartiesten en in de gymzaal een springkussen. Aan de vele blije gezichten te zien was het een geslaagde en feestelijke middag!

 

Hoog bezoek

Tijdens de open middag was er ook nog hoog bezoek van de burgemeester van Eindhoven: John Jorritsma en de wethouder van Jeugd, Onderwijs en Verkeer & Vervoer: Jannie Visscher.

Daarnaast was het bestuur van de Rungraaf, de Aloysius Stichting vertegenwoordigd door voorzitter College van Bestuur: Hans Kelderman en voorzitter Raad van Toezicht: Gerard Spekken.

De sectordirecteur van de sector Zuid: Jac Verstegen, collega directeuren en medewerkers van het sectorkantoor kwamen ook een kijkje nemen om iedereen een hart onder de riem te steken.

 

Telefonische bereikbaarheid

We zijn weer telefonisch bereikbaar! Het telefoonnummer is hetzelfde gebleven: 040-2428215.

 

Media

Klik hier voor een impressie van de open middag en eerste schooldag van Studio 040.

 

Vervolg

We hebben een goede start gemaakt en werken de komende weken verder aan verdere verfijning en aanpassingen van de locatie.

 

Bedankt!

We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor alle hulp, speelgoed, leesboeken, spulletjes etc. en steun! Het is hartverwarmend om te merken hoe iedereen met ons meeleeft en helpt!

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Contact

De Rungraaf Leuvenlaan

De Rungraaf Koenraadlaan

De Rungraaf, Scholing en advies

Combinatie Jeugdzorg (MKD's Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard)