Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Update 5 januari

05 januari 2017

Het gaat goed!

Er wordt nog steeds heel hard gewerkt! De meeste juffen en meesters hebben vandaag het nieuwe gebouw bezocht. De lokaalindeling, de kantoortjes en de plek voor het speellokaal zijn bekend, dus iedereen kan zich gaan voorbereiden op de inrichting. Vandaag is er al volop geprint en gekopieerd op de Koenraadlaan! Vanaf morgen worden er allerlei spullen geleverd, zodat de school steeds meer De Rungraaf wordt.

 

Bereikbaarheid

Het telefoonnummer blijft hetzelfde, maar we zijn telefonisch nog niet bereikbaar. Er kan wel gemaild worden.

 

Informatiebijeenkomst en open middag

Vrijdagavond 6 januari vindt er een informatiebijeenkomst plaats voor alle ouders. Op dinsdagmiddag 10 januari is er een feestelijke open middag, van 15.00-17.00 uur. Op woensdag 11 januari start de school weer!

 

Hulp

Het is ongelofelijk hoeveel mensen er hulp en spullen aanbieden: speelkaarten, bordspellen, leesboeken, LEGO, helpen met sjouwen, .... en nog veel meer. Soms uit heel onverwachte of verre hoek. Hartverwarmend! Wij zijn daar enorm blij mee. DANK U WEL!

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Contact

De Rungraaf Leuvenlaan

De Rungraaf Koenraadlaan

De Rungraaf, Scholing en advies

Combinatie Jeugdzorg (MKD's Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard)