Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Update 3 januari

03 januari 2017

Goed nieuws!

Er is een ander schoolgebouw! Vanaf woensdag 11 januari a.s. krijgen de leerlingen les in het gebouw aan de Leuvenlaan in Eindhoven. Wij zijn er erg blij mee! Het is op een steenworp afstand van de Vlokhovenseweg. Het is een prima schoolgebouw met ruime klaslokalen, een groot plein en voldoende parkeergelegenheid voor de taxi's. De groep van juf Jody en bso ONS-zorgt verhuizen ook mee.

 

Volgende week....

Op maandag zijn alle leerlingen van De Rungraaf vrij, zodat het hele team kan helpen met de inrichting van de school. Op dinsdag gaan de leerlingen van de Koenraadlaan weer naar school en kunnen de andere kinderen gaan kennismaken met hun nieuwe plekje.

 

Informatie voor de ouders

Op vrijdagavond 6 januari is er een bijeenkomst voor alle ouders. Plaats en tijd worden morgen gecommuniceerd. Er zijn al heel veel afspraken gemaakt over de levering van materialen, meubilair en gymtoestellen, over het schoonmaken van het gebouw, telefonische bereikbaarheid, speelgoed, ict .... en nog veel meer.

 

Er wordt elke dag heel hard gewerkt om alles zo goed en snel mogelijk te regelen. We houden u op de hoogte.

 



Nieuwsarchief