Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Het laatste nieuws over de brand

02 januari 2017

Crisisteam

Vanochtend kwam het 'crisisteam' bij elkaar. Het crisisteam bestaat uit mensen van het bestuur en van De Rungraaf. Zij gingen praten over de brand en over wat er allemaal moet gebeuren zodat de kinderen zo snel mogelijk weer op een fijne plek naar school kunnen.

 

We gaan verhuizen...

Het is duidelijk dat de schade zo groot is, dat we niet op de Vlokhovenseweg kunnen blijven. We moeten dus verhuizen naar een andere locatie. Vanmiddag zijn er verschillende gebouwen in Eindhoven bezocht.

Als duidelijk is waar we naartoe gaan, laten we dit natuurlijk meteen weten. We doen er alles aan om de overgang voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen!

 

Informatiebijeenkomst

We organiseren vrijdagavond een bijeenkomst voor ouders. Waar en hoe laat die bijeenkomst gaat plaatsvinden wordt nog bekend gemaakt. De ouders krijgen dan informatie over de stappen die nu genomen zijn en de oplossingen die daarbij horen. Uiteraard kunnen de ouders dan ook vragen stellen.

 

Dank!

We zijn met man en macht aan het werk om de kinderen na de kerstvakantie een goede start te kunnen geven op een fijne, veilige plek.

Er is veel belangstelling van leerlingen, ouders en andere betrokkenen, die op de Vlokhovenseweg komen kijken, steun geven, hulp aanbieden. Wij willen iedereen daarvoor bedanken!

Op deze website zullen we dagelijks een update geven.

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Contact

De Rungraaf Leuvenlaan

De Rungraaf Koenraadlaan

De Rungraaf, Scholing en advies

Combinatie Jeugdzorg (MKD's Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard)