Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Kinderboekenweek op De Rungraaf: raar, maar waar?

27 oktober 2015

Van 7-18 oktober was het Kinderboekenweek. Het thema was: raar, maar waar! Nou, dat hebben we geweten op De Rungraaf! De school hing vol met allerlei rare weetjes, zoals:

 

 

 

Wist u dit? Naast deze verrassende weetjes, was er ook aandacht voor proefjes, uitvindingen en robots. Er is volop gewerkt met dit leuke thema! Op de locatie Koenraadlaan werd de kinderboekenweek afgesloten met een heuse "boekenwave" op het schoolplein, door alle kinderen! Op de locatie Vlokhovenseweg werd een echte wedstrijd georganiseerd: alle leerlingen werden uitgedaagd om met hun klas een robot te ontwerpen. Dat iedereen hier enthousiast aan heeft gewerkt, was te zien aan de prachtige resultaten. In de hal ontstond een heuse tentoonstelling van geweldige robots!

De klas van meneer Jan behaalde de eerste prijs. Gefeliciteerd! Maar eigenlijk waren alle kinderen winnaars en dus kreeg iedereen een prijsje. Goed gedaan, allemaal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Nieuwsarchief