Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Een bericht over juf Nienke

08 oktober 2015

Vandaag heeft juf Nienke, de coördinator van de locatie Koenraadlaan, aan de kinderen en de ouders laten weten dat ze De Rungraaf gaat verlaten.

Juf Nienke heeft 19 jaar met heel veel plezier op De Rungraaf gewerkt: als juf in een klas, als intern begeleider en de afgelopen jaren als locatiecoördinator.

 

Juf Nienke gaat starten met een eigen praktijk. Ze gaat aan de slag als Sensi therapeute en Forever business owner. Een nieuwe uitdaging waar ze enorm veel zin in heeft. Natuurlijk wensen wij haar daarbij veel plezier en succes!!

 

Donderdag 22 oktober is de laatste werkdag van juf Nienke. Dan houden we met alle kinderen, juffen en meesters van "de Koen" een groot afscheidsfeest!

“De Vuilnismannen” komen helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. De kinderen gaan per groep actief aan de slag in workshops waarbij ze zelf gaan ervaren hoe zij kunnen “Trommelen op Rommel”. De dag sluit af met een concert door en voor alle leerlingen van de locatie Koenraadlaan.

 

Juf Nienke zal opgevolgd worden door juf Janneke en juf Vicky. Beide zijn zeer ervaren op De Rungraaf, bekend met de visie van de school en met de kinderen en het team. Zij zullen na de herfstvakantie het stokje van juf Nienke overnemen.

 

Maar zo ver is het nog niet. We gaan nog twee weekjes genieten van juf Nienke!

 

 

 Nieuwsarchief