Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Kerstpakketten voor alle leerlingen

15 december 2023

561 Kerstpakketten

Al de hele week zijn de leerlingen van het arbeidstrainingscentrum (ATC) er druk mee. Ze pakken deze week 561 kerstpakketten in. Één voor iedere leerling van De Rungraaf en De Korenaer Eindhoven.

 

 

Lokale samenwerking

Om alle leerlingen en ouders een steuntje in de rug te geven hebben wij de subsidie van het Jeugdeducatiefonds ingezet om deze kerstpakketten te kunnen realiseren. In samenwerking met de lokale Jumbo Supermarkt, Jumbo Eindhoven Biarritzplein, hebben we een mooi, kindvriendelijk, pakket in elkaar kunnen zetten. Heel erg bedankt hiervoor!

 

 

Gezinsvriendelijk pakket

De leerlingen van het ATC pakken deze week de pakketten, die een gezin een heerlijke kerst kunnen bezorgen, in. Zo kunnen de pakketten volgende week met de leerlingen mee naar huis. In de pakketten zit onder andere broodjes, hagelslag, kandijkoek, verschillende bakmixen, ragout, pasta, chocomelk, slagroom en kerstkransjes.

 



Nieuwsarchief