Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Vakanties en studiedagen 2021-2022

16 juni 2021

De vakanties en studiedagen voor het schooljaar 2021-2022 zijn door de Rungraaf vastgesteld. Bent u benieuwd naar hoe het volgend schooljaar eruit komt te zien?

 

Klik hier om het vakantierooster en het overzicht van de studiedagen te downloaden.

 

Tip!

U vindt ons vakantierooster, de studiedagen en overige belangrijke data ook altijd terug in de kalender op onze website. Deze worden door het jaar heen aangevuld met data die later bekend worden, neem dus regelmatig een kijkje.

 

Handig!

Maakt u gebruik van de agenda van iCalender (Macbook, iPhone en/of iPad), Google of Outlook? Klik dan hier om de afspraken gemakkelijk te importeren in uw digitale agenda.

 

Belangrijk!

 • Startgesprekken:
  Dit schooljaar starten we met een startgesprek om samen met u en uw kind kennis te maken met de nieuwe leerkracht en ons nieuwe gebouw. U ontvangt een uitnodiging voor 6 of 7 september. De andere dag heeft uw kind een studiedag.
  Bijvoorbeeld:
  U wordt samen met uw kind uitgenodigd op 06-09-2021 voor het startgesprek. Uw kind is dan op 07-09-2021 vrij.
 • Calamiteitendag:
  In de planning worden uren vrij geroosterd voor eventuele calamiteiten. Wanneer deze uren niet gedurende het schooljaar worden ingezet dan zal een extra studiedag gepland worden. U wordt omstreeks 11 mei 2022 op de hoogte gebracht wanneer de studiedag dan alsnog ingepland wordt.
 • Nog te plannen studiedagen:
  Gedurende schooljaar 2021-2022 zijn er nog 2 korte en 1 lange studiedag in te plannen per klas. 1 van de korte studiedagen is bedoeld voor een intern schoolbezoek aan 1 van de andere domeinen op de Avenir. De andere 2 studiedagen zijn bestemd voor de groepsplanbesprekingen voor de klas van uw kind.
  De leerkracht plant deze studiedagen en zal u hier tijdig van op de hoogte brengen.

 

Heeft u nog vragen over het vakantierooster en/ of de studiedagen?

Stel ze dan aan de leerkracht van uw kind of stuur een mail naar rungraaf@aloysiusstichting.nl.

 Nieuwsarchief