Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Als de scholen weer open gaan....

17 april 2020

Als de scholen weer open gaan...

We zien allemaal uit naar het mooie moment, dat we de kinderen weer fysiek mogen ontvangen in onze scholen, in de klas, met de groepen weer van start mogen gaan en onze pedagogische kennis en kracht weer volop kunnen benutten. Er zullen (grote) verschillen zijn in hoe kinderen uit een periode van thuisonderwijs naar school komen, waardoor we te maken hebben met verschillende beginsituaties.

Aandacht voor het pedagogische klimaat en de groepscohesie zal de basis vormen om tot een veilige leef-, leer- en ontwikkelingsomgeving te komen. Wanneer de school of groep meer nodig lijkt te hebben, willen we vanuit Rungraaf Ondersteuning graag meekijken bij het ontstaan van ondersteunings- of hulpvragen in deze vernieuwende periode met mooie en tegelijkertijd uitdagende momenten.

 

Wij hebben een aantal workshops/trainingen die we in deze nieuwe opstartfase kunnen verzorgen. Online of bij u op school, natuurlijk rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Contact

De Rungraaf Leuvenlaan

De Rungraaf Koenraadlaan

De Rungraaf, Scholing en advies

Combinatie Jeugdzorg (MKD's Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard)