Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Kerst op de Rungraaf

20 december 2019

Op de Rungraaf waren de kinderen, juffen en meesters al weken druk doende. De klassen, hallen en de aula werden gezellig aangekleed en in de klas waren de kinderen bezig met het maken van fantastisch mooie kerstknutsels en heerlijke hapjes voor de Kerstmarkt en Tentoonstelling!

 

Kerstmarkt op de Leuvenlaan

Op 17 december werd er een heuse kerstmarkt georganiseerd. De kinderen, ouders, opa's en oma's en de buurtgenoten werden uitgenodigd om langs te komen met een mooie door een kind ontworpen uitnodiging.

De kinderen hebben mooie kerstknutsels en lekkere hapjes gemaakt welke in een echte marktkraam per klas verkocht werden.

Ook was er iets lekkers te halen. Door de juffen en ouders werd heerlijke warme chocomel en gluhwein verkocht. Ook werden er verse oliebollen en wafels gebakken.

Het verdiende geld wordt besteed aan de leerlingen van de Rungraaf.

 

 

Kerstdiner met tentoonstelling op de Koenraadlaan

Op 19 december waren alle leerlingen met ouders uitgenodigd om aan te schuiven bij het Kerstdiner. Iedereen mocht iets lekkers meenemen en dat werd dan in de eigen klas samen opgegeten.

Tussen 17.15 en 18.30 mochten er telkens 2 klassen de tentoonstelling in de kofiekamer bezoeken. De tentoonstelling bestond uit mooie knutselwerken van alle kinderen van de Rungraaf Koenraadlaan en wat zag het er onzettend mooi uit!

Ouders en kinderen konden eventueel een vrijwillige bijdrage doneren aan 2 mooie goede doelen het KWF en SCE goes Pamplona Alta.

 

 Nieuwsarchief