Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Een heerlijke beautyochtend voor de meidengroep

12 juni 2024

Het afgelopen schooljaar hebben we met de meidengroep een aantal leuke activiteiten gedaan.

 

Aan het begin van het schooljaar zijn we in groepjes bij elkaar gekomen om gezellig te kletsen en om te overleggen wat we dit schooljaar allemaal graag zouden willen doen. De gesprekken werden gevoerd onder het genot van een kopje thee, glaasje ranja en lekkere koekjes.

 

Muzikaal talent

Tijdens deze eerste gesprekken bleek al snel dat de meiden graag iets met muziek wilden doen. Hier zijn we dan ook mee gestart. In het mooiste lokaal van de school, het muzieklokaal, kregen we wekelijks muziekles. Onder leiding van meneer Jeroen hebben we gedanst, gezongen, instrumenten bespeeld en zelf muziek ge-edit. Wat hebben onze meiden talent!

 

Een ware beautyochtend

We hebben de meidenactiviteiten dit jaar afgesloten met een geweldige beauty dag bij het Summa Beauty & Lifestyle.

 

De meiden hebben hier heerlijke schoonheidsbehandelingen gekregen, hun haren laten wassen en vervolgens prachtig in model laten brengen. Maar ook mochten ze zich op laten maken, hun nagels laten doen en mooie glitter tattoos laten zetten.

De meiden hebben zichtbaar genoten, een aantal leerlingen vertelde ons; ‘’Juf, ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld’’ of ‘’Juf, deze dag was echt fantastisch, een van de beste dagen uit mijn leven.’’

 

 

Willen Summa Beauty & Lifestyle heel erg bedanken voor het mogelijk maken van deze leuke dag. Onze meiden hebben echt genoten en veel geleerd. We zijn heel erg blij dat deze mooie samenwerking plaats heeft kunnen vinden.

 

Hoewel de activiteiten voor dit jaar erop zitten gaan we volgend jaar weer verder, zo kunnen we er weer een geweldig jaar van maken met de meiden van De Rungraaf!

 Nieuwsarchief