Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Een voldoende voor De Rungraaf

23 mei 2024

Fantastisch nieuws voor onze collega’s van De Rungraaf in Eindhoven, want de onderwijsinspecteur heeft de basiskwaliteit gisteren als voldoende beoordeeld.
 

Herstelopdracht positief beoordeeld
Een jaar geleden kreeg De Rungraaf een onvoldoende inspectiebeoordeling met een herstelopdracht. De Inspectie van het Onderwijs bezocht De Rungraaf op woensdag 22 mei opnieuw om de herstelopdracht te beoordelen - met een positief resultaat.
 

Samen als team hard gewerkt aan de herstelopdrachten
Collega’s van De Rungraaf hebben het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt aan de herstelopdrachten. Zo zijn de opp’s meer handelingsgericht, sluit er 1x in de 6 weken een schoolarts aan bij het CVB en zijn de onderwijsresultaten dik in orde. Het team heeft de afgelopen tijd nog meer de focus gelegd op het cyclisch werken met de UPP’s en op OP0.
 

Complimenten van de inspectie
De Onderwijsinspectie prees het team van De Rungraaf voor de invulling van de herstelopdracht. Daarnaast ontving het team complimenten voor de duidelijke didactische groei en het handelingsgericht werken.
 

Een succes om te vieren
Het basisarrangement van De Rungraaf staat en vormt een mooie, sterke basis om op verder te bouwen. Deze prestatie van het team van De Rungraaf is er één om trots op te zijn. Een succes om samen te vieren. Van harte gefeliciteerd!

 Nieuwsarchief