Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Een gezellige kerstmarkt

22 december 2023

Bij de voorbereiding overdag was het nog even spannend. Door het slechte weer was de kerstmarkt naar binnen verplaatst, maar wat was het een mooie avond! Iedereen was in kerststemming en de hele aula was aangekleed met kerstbomen en andere versieringen.

 

 

Zelfgemaakte knutsels

Tijdens deze drukbezochte avond hebben we knutsels verkocht die door de leerlingen zelf gemaakt waren. Zo waren er mooie lampionnen, sneeuwpoppen en versierde kerstboompjes. Bovendien waren er ook allerlei lekkernijen te koop, zoals oliebollen en warme chocomelk.

 

 

Een interactieve kerstshow

In de gymzalen was een interactieve muzikale kerstshow waar het publiek mee kon dansen en zingen, en zelfs mee speelde in de voorstelling! Het was een leuke show waar zoveel mensen op afgekomen waren dat de tribunes meer dan vol zaten.

 

 

Voor het goede doel

Deze avond hebben we niet zomaar gehouden, we hebben namelijk geld ingezameld voor het goede doel. We hebben in totaal €1315,30 opgehaald voor stichting Het Vergeten Kind. Wat een prachtige prestatie.

 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen!

 Nieuwsarchief