Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

De winnaars van De Rungraaf

17 maart 2023

Op 13 maart jl. heeft De Rungraaf meegedaan aan het jaarlijkse voetbaltoernooi voor (voortgezet) speciaal onderwijsscholen in de regio. Dit wordt ieder jaar georganiseerd door De Hilt in Helmond. Onze school was vertegenwoordigd door een gevarieerde groep leerlingen uit de groepen 7 en 8.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na twee vrijdagen alle tactieken besproken te hebben, gedragsafspraken gemaakt te hebben en flink te trainen was het maandag zo ver. Na twee moeilijke wedstrijden gespeeld te hebben die beiden eindigden in gelijkspel, wist de groep de spanning van zich af te schudden en speelden ze als een echt team heel goed samen.

 

De laatste wedstrijd was een behoorlijke uitdaging. Door zich als team vol in te zetten wisten de jongens uiteindelijk met 5-0 te winnen. Deze winst zorgde ervoor dat team De Rungraaf de eerste plek behaalde en de wisseltrofee en beker mee terug mocht nemen naar school.

 

Een feestelijke afsluiting

Het was een gezellige dag waar de jongens en leerkrachten Joost en Meike alle tips en tops gedeeld hebben en de dag afsloten met een feestje in de kleedkamer. Weer terug op school is het team vol trots alle klassen langs geweest met de beker en hebben ze samen de dag afgesloten met wat lekkers.

 

Voor De Avenir was de winst dubbel zo groot. Het team van De Korenaer heeft in het toernooi voor VSO-scholen ook de beker mee naar huis mogen nemen.

We zijn heel erg trots op onze winnaars!

 

Een reactie van een van de spelers van De Rungraaf:

 

“Ik vond het toernooi heel leuk en hoe iedereen rekening met elkaar hield en dat iedereen aardig tegen elkaar was. Het was er heel leuk en ik vond het leuk georganiseerd en ik hoop dat dit toernooi vaker gaat gebeuren. Ik vond het leuk wat we als team hebben bereikt en hoe sportief we hebben gespeeld en ik hoop dat we weer kampioen worden.”

 Nieuwsarchief