Onderwijsondersteuning

Als expertisecentrum verzorgen wij onderwijsondersteuning aan scholen in de regio en bieden ook scholing, training en coaching. Wij kijken met een positieve blik naar mensen. Wat gaat wél goed? Daar sluiten wij bij aan. Door kennis en ervaring praktijkgericht te versterken, kunnen meer kinderen zich ontwikkelen in het regulier onderwijs.
 

Onze gedragsspecialisten zijn er voor leerlingen, maar vooral ook voor individuele onderwijsprofessionals en teams. Door onze expertise over gedrag te delen helpen wij passend onderwijs vormgeven in onze regio. Wij zijn er voor scholen, jeugdhulpinstellingen, kinderopvang, speciaal onderwijs en lerarenopleidingen. Iederéén met vragen over gedrag kan bij ons terecht.

 

Download onze folder! Klik hier (PDF).

 

Planning trainingen en workshops 

De reeds geplande trainingen voor najaar 2020 zijn te vinden in onze scholingskalender. Klik hier.
Ook wij blijven onszelf ontwikkelen dus gedurende het jaar komen er nieuwe cursussen en scholingsmomenten bij. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten.

 

Een krachtige start van 2020/21!

Maak komend schooljaar een krachtige start met je leerlingen door het volgen van de online training "een krachtige start", zowel voor het V(S)O als PO/S(B)O.

In de laatste week van de schoolvakantie en bij de start van het schooljaar biedt De Rungraaf Scholing&Advies deze online trainingsvariant aan.

De focus ligt op het geven van praktische handvatten waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt. Voor meer informatie, klik hier.

 


Contact

Meer weten over onze onderwijsondersteuning en het scholingsaanbod, mail dan naar rungraaf@aloysiusstichting.nl.

 


 

 


Contact

De Rungraaf Leuvenlaan

De Rungraaf Koenraadlaan

De Rungraaf, Scholing en advies

Combinatie Jeugdzorg (MKD's Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard)