Leestijd 1 - 2 min
Maak komend schooljaar een krachtige start met je leerlingen
En dan heb je je leerlingen weer op school, na een lange tijd van (soms deels) afstandsonderwijs. Hoe sla je dan de brug naar de verschillende leefwerelden waarin kinderen hebben verkeerd? Hoe zorg je dat iedereen ruimte krijgt en voelt om ervaringen te delen? Hoe zorg je vooral dat weer gelijke kansen ontstaan voor het beklimmen van de schoolladder? De training Een krachtige start geeft handvatten.

Vanessa Sutmuller verzorgde afgelopen tijd online workshops voor teams én individuele onderwijsprofessionals – en herhaalt die bij de start van komend schooljaar.

Vanessa Sutmuller thuis aan de slag met het geven van een online workshop

“We verzorgen in de laatste week van de schoolvakantie en bij de start van het schooljaar vaker deze training op scholen. Nu bieden we ook een online variant aan, voor individuele deelnemers en schoolteams. Die blijkt heel goed te werken, vooral omdat we ons dan focussen op praktische handvatten waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt. Een goed alternatief als we ook na de vakantie nog deels afstandsonderwijs moeten geven, te maken hebben met veranderingen en een (hernieuwde) start maken.”

Een krachtige start (speciaal) basisonderwijs

18, 20 of 24 augustus van 11.30 – 12.30 uur

Schrijf je in via de website van Scholing & Advies

De training kan ook fysiek gegeven worden, dan is er meer ruimte voor interactie en verdieping. Check de site voor meer informatie.

Een krachtige start voortgezet (speciaal) onderwijs

18, 20 of 24 augustus van 9.30 – 10.30

Schrijf je in via de website van Scholing & Advies.

De training kan ook fysiek gegeven worden, dan is er meer ruimte voor interactie en verdieping. Check de site voor meer informatie.

 

auteur Anne-Marie Veldkamp
eerder verschenen Aloysius Digitaal
relevante categorieën afstandsonderwijs, communicatie, onderwijsvisie