Samenwerking met ZorgOkee

De Rungraaf is vanaf heden in samenwerking met Zorgokee, hierdoor blijft het contact tussen de leerkrachten en de groepsbegeleiding krachtig en kunnen we het beste bieden voor elk kind.

 

De Missie van ZorgOkee

Zorgokee biedt alle betrokkenen met een hulpvraag en/of diagnose op het gebied van Autisme, ADHD of LVG gespecialiseerde begeleiding op maat. Dit voor beschermd wonen, gespecialiseerde individuele begeleiding, gespecialiseerde groepsbegeleiding en tijdelijk verblijf. Iedereen is uniek, daarom is uw vraag onze zorg. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Op de Rungraaf locaties biedt Zorgokee gespecialiseerde groepsbegeleiding aan kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS), ADHD en/of een lichte verstandelijke beperking, op basis van een Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorg in Natura (ZIN).

 

Wat heeft Zorgokee ons op de Rungraaf te bieden?

Gespecialiseerde groepsbegeleiding na schooltijd:
Elke doordeweekse dag buiten de schoolvakanties zijn er naschoolse groepen zowel op de Leuvenlaan als de Koenraadlaan Hierin werken wij met groepen van maximaal 8 jongeren onder leiding van 2 pedagogische groepsbegeleiders. Deze groepen worden altijd zoveel mogelijk afgestemd op de mogelijkheden, leeftijd en niveau van het kind

 

Vakantiedagen:
Tijdens alle schoolvakanties bieden wij losse vakantiedag begeleiding aan. Deze dagen gaan op losse inschrijving en zijn afhankelijk van uw indicatie/beschikking.

 

Vervoer:
Mocht u zelf of een van u naaste niet in staat zijn om het vervoer naar en/of van de groepsbegeleidingsgroepen te kunnen doen, kunt u hiervoor een aanvraag doen bij onze interne vervoersdienst. Hiervoor is een aparte indicatie/beschikking nodig.

Kijk via onze website www.zorgokee.nl voor een sfeerimpressie en lees hier verder over de zorg die wij te bieden hebben voor uw kind.

 

 


Contact

De Rungraaf Leuvenlaan

De Rungraaf Koenraadlaan

De Rungraaf, Scholing en advies

Combinatie Jeugdzorg (MKD's Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard)