Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Sponsorloop missie 538 groot succes!

23 december 2022

Wat zijn wij ontzettend trots op onze kinderen, collega’s en de samenwerking met De Korenaer Eindhoven. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat er door middel van een sponsorloop en verschillende andere activiteiten een schitterend bedrag is opgehaald voor het prinses Maxima ziekenhuis. Onze Stein (8 jaar) komt helaas regelmatig in het prinses Maxima. Wat was hij trots toen hij de cheque mocht onthullen, samen met Isa (zusje van Levi).Stempels verzamelen

De kinderen kregen allemaal een kaart waarop ze stempels konden halen voor elk rondje wat ze gelopen hadden. De ronde was extra spannend omdat deze ook nog door de gymzalen ging waar de kinderen via verschillende obstakels weer de uitgang moesten vinden. Ze werden aangemoedigd door een heel groot aantal ouders, opa’s en oma’s. Zij hebben het laatste rondje nog mee gerend, wat zorgde voor dubbele stempels. Een aantal leerlingen van De Korenaer Eindhoven liepen mee met de kleuters van De Rungraaf en ze hebben gezorgd voor overheerlijke olliebollen, koekjes en erwtensoep.


Topprestatie!

Uiteindelijk mogen we €6503,- overmaken naar missie 538! Wat een topprestatie van De Rungraaf en De Korenaer Eindhoven. Complimenten aan iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen. Een extra compliment aan onze juf Sharon. Zij is er altijd voor Stein en is meerdere malen bij hem geweest in het ziekenhuis in Utrecht. Zij is ook de drijvende kracht geweest achter deze actie.

 Nieuwsarchief

Contact

De Rungraaf
Avignonlaan 11

5627 GA Eindhoven
telefoon: 040 242 8215

mail: rungraaf@aloysiusstichting.nl