Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Vakantierooster en studiedagen 2020-2021

03 maart 2020

De vakanties en studiedagen voor het schooljaar 2020-2021 zijn al door de Rungraaf vastgesteld. Bent u benieuwd naar hoe het volgend schooljaar eruit komt te zien?

 

Klik hier om het vakantierooster en het overzicht van de studiedagen te downloaden.

 

Tip!

U vindt ons vakantierooster, de studiedagen en overige belangrijke data ook altijd terug in de kalender op onze website. Deze worden door het jaar heen aangevuld met data die later bekend worden, neem dus regelmatig een kijkje.

 

Handig!

Maakt u gebruik van de agenda van iCalender (Macbook en/ of iPhone), Google of Outlook? Klik dan hieronder op de juiste bestanden om de afspraken gemakkelijk te importeren in uw digitale agenda.

 

Vakantierooster 2020-2021 De Rungraaf (beide locaties)

Studiedagen locatie Koenraadlaan 2020-2021

Studiedagen locatie Leuvenlaan 2020-2021

 

Belangrijk!

  • In de planning worden uren vrij geroosterd voor eventuele calamiteiten. Wanneer deze uren niet gedurende het schooljaar worden ingezet dan zal een extra studiedag gepland worden. U wordt omstreeks 17 mei 2021 op de hoogte gebracht wanneer de studiedag dan alsnog ingepland wordt.
  • Gedurende schooljaar 2020-2021 zullen er voor de gehele Rungraaf nog 2 studiedagen worden gepland t.b.v. de nieuwbouw.
  • Ook heeft elke klas gedurende het schooljaar 2 extra studiedagen welke ingepland worden voor de groepsplanbesprekingen voor de klas van uw kind. Deze dagen verschillen per klas. U wordt tijdig op de hoogte gesteld door de leerkracht wanneer deze studiedagen plaatsvinden.

 

Heeft u nog vragen over het vakantierooster en/ of de studiedagen?

Stel ze dan aan de leerkracht van uw kind of stuur een mail naar rungraaf@aloysiusstichting.nl.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Contact

De Rungraaf Leuvenlaan

De Rungraaf Koenraadlaan

De Rungraaf, Scholing en advies

Combinatie Jeugdzorg (MKD's Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard)